Blog has moved, searching new blog...

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday 1 June 2014

Ajme, koliko nas je! Tema za lipanj: bjelanjci


Uz Matejinu - M`s Bakery pozivnicu i upute, prihvatila sam izazov: ovog sam lipnja domaćica blogerske igre Ajme, koliko nas je!



Razmišljam već cijeli dan, pregledavam popis sastojaka koji su već iskorišteni u igri, razmišljam o tome što bih još voljela probati i o kojem bih sastojku željela nešto više naučiti i izbor je pao na - BJELANJKE.

Razbijte jaje, odvojite žumanjak, i od bjelanjka pripremite nešto slatko ili slano. Glavno je da bjelanjci imaju ulogu u pripremi vašeg jela, da iskoristite njihovu prozračnost, svestranost, možda čak i boju!

Nisam htjela ograničavati namirnicu na slatko ili slano, a bjelanjke na ovaj način maštovito možete iskoristiti ako vam ostane višak nakon spremanja nekog kolača. Već vidim razne torte, rolade, puslice i razna prozračna jela za koja ćete mi slati recepte i jako se veselim.

(recepte/link na recept i fotke šaljite na mail: abajt8@gmail.com ili u inbox na Facebook stranicu mog bloga: Sweetheart)

Rezultate i sve recepte igrice iz mjeseca svibnja pogledajte kod Mateje: Ajme, koliko nas je: rezultati


                                (foto: shutterstock)

May the odds be ever in your favour - ili - May the force be with you, kako vam je draže ali: neka igre počnu!

14 comments:

  1. Tema je pun pogodak i verujem da ce se blogerska ekipa rado odazvati... veliki pozdrav!:))

    ReplyDelete
  2. Čestitam ti na ulozi domaćice, odlična tema, biti će sigurno super recepata i u ovom krugu !

    ReplyDelete
  3. Malo sam se izgubila iz igrice zbog nedostatka vremena, ali ove me tema baš namamila. Sigurno se "vidimo" u ovom krugu

    ReplyDelete
  4. Čestitam Anja!

    Ja obično ne stignem učestvovati ali baš bih volela da malo razmislim da tmu balanjaka.
    Odlična tema!

    ReplyDelete
  5. Čestitam na ulozi domaćice! Tema je odlična!

    ReplyDelete
  6. Jako mi se sviđa tema! :)

    ReplyDelete
  7. Čestitke na ulozi domaćice, odlična tema, mogu i tvrdo kuhani bjelanjci?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakakvi bjelanjci dolaze u obzir - kuhani, sirovi, miksani u snijeg, bilo što :)

      Delete
  8. Čestitam ti na ulozi domaćice a tema ti je odlična. Uskoro će stići i prvi recept na temu.

    ReplyDelete
  9. Čestitam na ulozi domaćice, a temu ću morati preskočiti - nisam ljubitelj kolača s bjelanjcima, šauma i tome slično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema problema, u rujnu stiže nova namirnica :)

      Delete
  10. veselim se rezultatima :) Skroz zanimljiva tema.. Bravo!

    ReplyDelete